Cum sa iti Construiesti Propria Casa Singur?

detroit-home-design25

Acesta poate fi inutil la stat; dar aproape toate cititoarele pot fi reglate în a arhitectilor, valoarea lor în timp ce proiectarea și punerea în aplicare a loc de muncă sau o casă. Ar încerca să păstreze brief de aplicare și concisă – cum se poate localiza cele mai eficiente arhitecti rezidentiale? Desigur studiu, știi că că cei de renume au propriile portaluri web. Cu toate acestea, va skimming prin intermediul site-ul dvs. (care a fost proiectat de profesionisti web), va ajuta la pregătirea determina dexteritatea unui arhitect? De asemenea, vor un arhitect comercial care activitatea de proiectare pentru cele spatii de birouri este suficient (să depună eforturi pentru proiecte rezidentiale)?

Există diferențe considerabile în modul în care arhitecți și arhitecți de afaceri rezidențiale sunt notate la birou. In termeni mai simpli, lăsați aceste arhitecti comerciale singur și de a găsi timp pentru a localiza arhitectului rezidențial perfect. Word de gura este printre cele mai bune moduri de a descoperi candidat cel mai eligibil. Prietenul tau sau cineva de un prieten s-ar fi solicitat asistență din partea unuia în timp ce proiectarea casa structura usoara partenerului tau. Poate că puteți explora casă și dacă vă bucura de ea, puteți începe negocieri cu toate arhitectul. Unele greșeli care trebuie evitate în timp ce caută pentru arhitecti primi în căile următoare.

Cele mai multe dintre noi se dezvolta ideea că este nevoie de arhitectul rezidențial care urmează să fie ales în funcție de propriile lor de calificare. Calificări ilustrează doar convingerea că arhitectul era expert în studierea. Altele decât că, niciodată gândit vreodată că factorul de a fi un stick de măsurare. Adevărat la experiențele de viață sunt diferite, și le-ați luat pentru a solicita serviciile cuiva care, cel mai probabil un suport de rang, dar este suficient de competenți să întreprindă orice fel de proiectare lucrări acordate pentru a putea să-l. Benevole a lua proiecte noi și să aloce la alte arhitecți (care lucreaza la aceeasi companie), în timp ce supravegherea acestora la intervale regulate – cred că întotdeauna de acest lucru ca fapt.

O scurtă privire la cateva dintre proiectele concepute anterior și va fi, de asemenea, posibilitatea de a valorifica idei despre capacitățile de arhitectura dvs. rezidențial. Nu părtinire presupunerile conform uneia muncă. Luați întotdeauna timp să se uite la alte proiecte au fost realizate sub îndrumarea aparținând aceleiași arhitect. Eu dau seama că aceasta ar trebui să ia ceva timp, dar Roma nu a fost construit într-o zi de lucru. Va trebui să utilizați măsurile de precauție necesare în timp ce skimming prin profilurile și zoom într-o anumită arhitect.

constructie-casa-59

Anumite arhitecți rezidențiale acum se concentrează pe proprietățile ecologice. Ei proiecta casa structura usoara în așa fel încât ar putea fi conservarea energiei. Pentru modelul, în timpul verilor pe care nu se va cere să face uz de aer condiționat la momentele. Ventilația naturală de casa structura usoara ta va fi optimizat astfel încât ocupanții nu merg prin temperaturile ponosit. Același lucru este valabil în timpul iernii, de asemenea. Utilizarea de materiale prietenoase ecologice este ceva este adesea considerat ca fiind un avantaj suplimentar în ceea ce privește arhitecti rezidențiale. După ce ar fi putut găsi alegerea caz, asigurați-vă să-l familiarizeze cu cerințele dumneavoastră.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *