Preferinta barbatilor pentru frumusetea exotica

Te atrag femeile de origine străină, cu caracteristici izbitor de frumoase, parul întunecat, ondulat în cascade pe spatele strălucitor? Poate că este neobișnuit de atragatoare, cu piele de porțelan, păr negru mătăsos care curge pe umerii frumos conturati si-i incadreaza fata si ochii caprui de culoarea migdalei. În ambele cazuri, figura ei impecabila pare ca a fost sculptata de un artist și tu trebuie să fii cel mai norocos barbat în viață s-o cunosti. Care sunt standardele tale pentru definirea frumusetii exotice?

Pe taram pitoresc aceste raritati sunt greu de intalnit, dar daca iti doresti cu ardoare, te poti bucura de compania unei astfel de frumuseti exotice, poate, daca apelezi la o agentie de escorte reale din Galati.

Au un accent erotic care starnesc o curiozitate greu de tinut in frau. Dacă este de origine braziliană sau sud-americana, vocea ei colorata provine dintr-o istorie bogata in pasiuni picante.

Dacă este de origine indiana, din Est sau Orientul Mijlociu, limba ei materna face promisiuni de dragoste intensă. Femeile din Marea Britanie vorbesc cu un dialect intrigant, pe care mulți oameni il găsesc irezistibil de seducător.

Piele stralucitoare de culoarea caramelului, ochi verzi electrizanti, dar nici semenele lor cu pigmentul pielii mai deschis, nu sunt mai putin seducatoare.

Există ceva teribil de fermecator la o femeie cu pielea alba ca laptele, ochi negri si parul senzual, care ii determina pe barbati sa-si indrepte atentia catre femeile asiatice. Corpul lor este slab si poate parea fragil, dar este bine proporționat. Au un aer de inocenta care va fi, cu sigurata, spulberat de latura ei pasionala.

Poate cultura determina preferintele intime ale unei femei?

Chiar daca vom aduce in discutie cateva stereotipuri, unii barbati disting preferintele intime ale femeilor in functie de cultura de care apartin. In timp ce noua ne place să credem că toate muzele exotice sunt conduse de dorința lor interioara in tot ceea ce fac. Poate că este adevărat că femeile de origine latina sunt mai ambițioase si impunatoare, în timp ce păpușile asiatice tind sa fie mai docile.

Kama Sutra, la urma urmei, a apărut in India, ceea ce nu explica foarte clar de ce femeile indiene sunt privite ca fiind conservatoare atunci când vine vorba de intimitate. Pe de altă parte, frantuzoaicele respira senzualitate prin toti porii si sunt destul de constiente de acest aspect, folosindu-se de el ca de un atu, afirmând dorințele fizice in mod natural, fara pudoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *