5 Strategii Inteligente Pentru A Elimina Datoria Cardului Dumneavoastra De Credit

Entuziasmul de a face doar suma minimă de plată pe soldul cardului de credit durează doar un timp. Milioane de britanici, care transporta un echilibru, descoperi pericolul a plăților minime de după ei simt intepatura de taxa rotație însoțitor. Conform celor mai recente statistici, în medie gospodărie din Marea Britanie datorează £ 6020 în datorii. O astfel de datorie ar lua 291 luni pentru a achita și costa £ 8,453.00 în interes dacă ați plătit doar suma minimă de plată.

Chiar dacă ați avut un motiv legitim pentru acumularea datoriei de mare interes, prioritatea dvs. ce mai trebuie să fie să-l plătească. Începeți cu un plan de reducere a datoriei solid și stai cu el până când sunteți liber datorii. Aici sunt cinci strategii pentru eliminarea datoriilor card de credit.

Țintă o carte la un moment dat

Dacă vă datorez bani pe mai multe carduri, va dura un timp pentru a șterge toate datoriile. Este greu pentru a vedea orizontul și stați motivați atunci când aveți de ani de plata cu card de credit înainte de voi. Dă-ți un impuls de plata de pe un card. Țintă cardul cu cel mai mic echilibrul și pune la fel de mult bani în plățile dvs., după cum puteți permite până când ați eliminat echilibrul.

Alternativ, puteți viza cardul cu cea mai mare rata de utilizare (limita de echilibru / cardului dvs. ‘s) și să plătească l. De compensare a soldului va da spiritele și scorul dvs. de credit un boost instant, deoarece de utilizare a creditelor impact direct asupra scorul dvs..

Negocieze o rată a dobânzii mai mică cu creditorii dvs.

Deși creditorii sunt de obicei reticente în a negocia ratele dobânzilor reduse, este încă în valoare de o încercare. Dacă aveți un scor de credit decent și au fost responsabile cu plățile și utilizarea cardului, creditorul ar putea lua în considerare cererea dumneavoastră. Reducerea interesul dumneavoastră cu unul sau două puncte procentuale, poate duce la sute de lire sterline salvate în fiecare an. Compara prețurile și primi oferte de la creditori concurente pentru a aduce la negociere. Creditor ar putea dispus pentru a se potrivi oferta.

Luați notă: creditorul va trebui să revizuiască raportul dvs. de credit înainte de a lua o decizie, iar acestea ar putea reduce limita de credit cardul dvs. dacă nu le place ceea ce văd.

Transfera soldul

Un număr tot mai mare de consumatori sunt navigarea soldurile lor card de credit de la o carte la alta, în scopul de a obține cele mai bune rate de dobândă. În același timp, care ar putea conduce la sute de lire sterline în economie, există riscuri implicate, dacă nu se proiectează în viitor.

Balanța transferurilor sunt eficiente doar dacă se angajeze la rambursarea soldului transferată în cursul perioadei de introductivă rată scăzută. Asta vă va da 12-30 luni, în funcție de cartela. După aceea, ratele vor merge în sus, și veți fi nevoiți, din nou, să plătească rate ale dobânzii ridicate.

Important: carduri de transfer de echilibru ar trebui să fie utilizate numai pentru plata datoriilor, nu face noi achiziții. Deci, nu folosi cardul pentru cumpărături, ca ratele scăzute ale dobânzii nu se poate aplica la noi achiziții. De asemenea, cele mai multe creditorii percepe o taxa de transfer de echilibru, astfel încât factor în costurile atunci când sunteți de carduri de comparat.

Ia un împrumut

Dacă sunteți care se încadrează sub povara de ratele dobânzilor ridicate, considera împrumuta bani pentru a achita cărțile. Prietenii și familia ar putea fi dispus să ajute. Dar dacă nu, bănci și peer-to-peer creditori oferă împrumuturi cu dobânzi fixe, care sunt de 20-30 de ori mai mici decât carduri de credit. Asta înseamnă că ar putea salva sute de interesul pe datoria ta. Dacă aveți de credit excelent și un salariu stabil, ai putea beneficia de credite cu dobânzi competitive.

Plăti minim

Dacă sunteți de numerar legat, puteți plăti întotdeauna minim, dar încercăm să facem două plăți minime în luna. Dobânda este calculată pe o bază de zi cu zi, astfel încât plățile anterioare va reduce soldul mediu zilnic și taxele de interes. A ține pasul cu plățile minime de două ori pe lună, până datoria ta este achitat.

Spirala ratele dobânzilor o provocare pentru a achita datoria face. În mod ideal, nu ar trebui să suporte în primul rând, dar viața este tot despre a învăța din greșeli. A încercat și-adevărat metodele enumerate mai sus ar trebui să vă ajute pentru a dezvolta planul de luptă pentru combaterea datoria dumneavoastră. Amintiți-vă, instrumentul cel mai valoros în această luptă este angajamentul pentru obiectivele dvs. financiare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *