Arta Revoluției Franceze

Arta de a pre-revoluționară Franța a fost hotărât frivol în obiectul său și delicios detaliat în stil. Picturi au fost comandate de către cei bogați pentru castele lor de finanțare și palate în culori pastelate delicate. Această perioadă de artă a fost numit “rococo”, de la Rocaille francez termen decorativ, și a fost extrem de ornamentale. Subiecte comune de arta rococo includ tineri îndrăgostiți, scene pastorale, jocuri în aer liber, precum și portrete atunci la modă. Heruvimi sunt omniprezente în arta rococo, și de cele mai multe ori nu sunt însoțite de pergamente, nori inexplicabile de petale de flori, și pături de material. O piesă extrem de ușor de recunoscut de artă Rococo este un tablou numit Swing de Jean Honoré Fragonard-. Acesta descrie o femeie într-o rochie roz voluminos bucura de o plimbare pe un leagăn, în timp ce doi bărbați se uite pe vesel. Subtile undertones sexuale ale picturii – se implicit că femeia nu poartă lenjerie – a făcut pictura un succes scandalos, atunci când a debutat.

Arta decorativa rococo a fost extrem de elaborata si foarte scump făcut. Piese Rococo sunt mândria de colecții de arte decorative în muzee din întreaga lume. Palatul de la Versailles a fost decorat în stil rococo. Versailles este bogat detaliate, și poate fi cel mai bine descris ca un palat de suprasarcină lux. Etaje sunt realizate din panouri complicat cu gresie de marmură. Oglinzi sunt cativa metri înălțime, și mulți sunt dotate cu sculpturi complicate heruvim la colțuri. Busturi de împărați romani sunt proeminente ca perioada clasică a fost foarte la modă în secolul al XVIII-lea. Chiar si canapele, tapitate in cele mai bune mătase floral sunt bordurate cu sculpturi aurite din lemn de frunze. Asimetria a fost popular în modele rococo, ceea ce a însemnat că frunzele de pe o parte a canapelei au fost putin probabil sa reflecte exact frunzele de pe partea cealaltă.

O schimbare în climatul politic a însemnat o schimbare în preferințele estetice. După revolta politică a Revoluției Franceze, clasele de jos a vrut nimic de-a face cu clasele superioare opresiv bogate și preferința lor de artă prissy. Ușurințe a Rococo arta a fost abandonat în favoarea imagini emotionale, intens, cu o energie revoluționară despre asta. Această perioadă de artă a fost cunoscut sub numele de artă barocă, de la un cuvânt francez care descrie perle cu forme neregulate. O bucată ușor de recunoscut de arta baroca este coperta recent album Coldplay, whatsthepaintingsname. În acest tablou, o femeie destul de ciufulit este reprezentat conducând trupele fervente la luptă. Cadavre inamice sunt călcată în picioare ca femeia mândru ridică steagul francez. Acest tablou conține toate semnele distinctive ale picturii baroce – excitare la un nivel emotional mare, cu tonuri violente.

În timp ce există cu siguranță a fost nimic în neregulă cu arta din epoca rococo, clasele de jos au găsit de înțeles vina cu distribuția inegală a bogăției în societate franceză. Marie Antoinette a avut celebra puțin respect pentru bunăstarea supușilor ei. Arta rococo reprezentat de revoluționarii francezi toate că a fost greșit cu societatea franceză la timp. Acesta a fost de mirare atunci că revoluționari stabilit cu privire la hacking în bucăți portrete rococo de noblețe ca ei au luat cu asalt moșiile de la Paris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *