Solar_Power

Pardoseala incalzita – o noua tehnologie

Daca vrei sa scapi de la etajele de răcire în casa ta și doriți să încălziți etaje de camere din casa ta, în cazul în care nivelul de căldură este mai puțin în comparație cu camerele rămase, atunci este timpul să ne gândim la covoare electrice de căldură radiantă. Covorase radiante sunt folosite pentru a incalzi baie, sunrooms, remodelare subsol. Dacă doriți pentru a încălzi podeaua de o camera special în casa ta, în cazul în care nivelul de căldură este mai puțin în comparație cu camerele rămase, atunci trebuie să selectați sistemul radiant electric covorașe de căldură. Sistem hidraulic și sistem electric sunt două tipuri diferite de sistem de pardoseală radiantă.

Pentru mai multe informatii: http://magnetcenter.ro/

Acum o zi, radiant incalzire gresie se extinde foarte bine. Se va dezmorți o gresie. Acesta este, de asemenea, devine foarte popular în piața de origine din cauza de utilitate ea lui. Putem folosi, de asemenea, covorase radiante pentru a încălzi pe podea. Radiant încălzire gresie este utilizat în general în baie, pentru că puteți experimenta un sentiment frumos atunci când pas pe podea caldă în timp ce iesi din baie. Pentru aceasta va trebui să cumpere pachete radiante de incalzire pre-plumbuite. Este mai bine să alegeți astfel de kituri care includ instrucțiuni complete, lista materialelor de montaj, diagrame, layout-tubing, caietul de sarcini materiale și informații de depanare. Pentru că, ei vă va ajuta foarte mult la momentul respectiv

Solar_Power

de instalare. Instalarea de gresie radiant este de două tipuri: umede și uscate. Cazul de instalare umed vine atunci când a instala la parter. Și în al doilea caz, atunci când doriți să instalați sistemul de pardoseală radiantă la etajele superioare ale casa ta, sistemul de instalare uscat vine pe ecran. În acest sistem, tuburi se va face sub podea sub, între grinzi.

Funcționarea gresia radiantă este invizibil pentru ochiul consumatorului, constând dintr-o rețea de conducte care rulează sub podea. Instalarea radiant incalzire gresie implică care acoperă podeaua cu cablu de încălzire strâns distanțate, conectarea cablurilor la un termostat și apoi să le acopere. În primul rând trage plasarea exactă și locația conducte in camera deoarece este important pentru a localiza poziția termostatului în funcție de mărimea mat și necesită un circuit dedicat. După soluționarea cabluri, conectați-l la termostat. Trebuie avut grija ca toate produsele de încălzire prin pardoseală radiante sunt instalate cu succes. Sistem hidraulic și sistem electric sunt, de asemenea, două tipuri diferite de sistem de pardoseală radiantă.

Un sfat mai important este, termostate individuale în camere diferite, pot crește de economii, deoarece zonare multiple vă permite pentru a reduce căldura în camere care nu le utilizați. Acum, în timp ce de stabilire placi de-a lungul conductelor, ar fi mai bine să ia un sfat de la furnizorul de țiglă pentru plăci mai bune. În cele din urmă, este foarte important de a selecta tipul corect de gresie sau pe podea. Pentru că, tigla ceramica este bun la efectuarea și magazine căldură, aceasta este la etajul cel mai eficient de acoperire pentru încălzire radiantă gresie. Unele acoperitoare de podea, cum ar fi de vinil, linoleum, mocheta si lemn, poate, de asemenea, de preferat, dar ele vor fi mai puțin eficient, deoarece ajuta izola podeaua din camera.

În plus, nu uitați să alegeți un tehnician cu experiență, care are destul de multă experiență în instalarea de orice tip de sisteme de încălzire prin pardoseală, fie umede sau uscate. De asemenea, vă va ajuta în înțelegerea procedura de instalare a sistemului de căldură radiant electric cu orice greșeli. Asigurați-vă că veți avea un suport tehnic bun atunci când vreodată s-ar putea confrunta cu orice problemă tehnică, chiar și după instalarea sistemelor de încălzire prin pardoseală radiante electrice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *